Hotel

Hotel Sofija predstavlja udoban smještaj u samom srcu Budve, udaljen samo 15 minuta hoda od prelijepe Slovenske plaže. Naši klimatizovani apartmani pružaju savremen komfor i besplatan WiFi, stvarajući idealno okruženje za opuštanje.
Svaka jedinica posjeduje potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, udoban prostor za sjedenje sa kaučem na razvlačenje, flat-screen televizor,  zatim mašinu za veš i privatno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Neki apartmani takođe imaju balkon ili popločano dvorište s prelijepim pogledom na grad ili more, pružajući dodatnu dozu uživanja.
Gostima je na raspolaganju i usluga iznajmljivanja automobila kako bi slobodno istraživali sve čari Budve i okoline. Naša lokacija je jedna od omiljenih za parove, ocijenjena sa visokih 8,7 za boravak udvoje. Plaža Dukley udaljena je samo 1,7 km, dok je plaža Bečići na 2,7 km. Aerodrom Tivat je najbliži aerodrom, udaljen 18 km od Apartmana Sofija.
Dobrodošli u Hotel Sofija, gdje spoj udobnosti, praktičnosti i blizine najljepšim plažama Budve čini vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

Dobro došli na mjesto na kojem ćete pronaći apsolutno sve što je vašem odmoru potrebno!

REZERVIŠI

Besplatan parking

Recepcija 24/7

Aerodromski transfer

Porodične sobe

Pogled na grad

Svakodnevno čišćenje