Budva

Budva, biser Crnogorskog primorja, predstavlja neodoljivu destinaciju koja kombinuje istorijski šarm i modernu energiju obale Jadranskog mora. Smještena duž obale, Budva je poznata po svojim prelijepim pješčanim plažama, kristalno čistom moru, i izdvaja se od ostatka bogatim kulturnim nasleđem.
Starogradski dio grada, poznat kao Stari Grad, čuva bogatu istoriju Budve sa uskim kamenim ulicama, srednjovekovnim zidinama i fascinantnim spomenicima. Tu se mogu istražiti srednjovekovna tvrđava, crkva Sv. Trojice i mnoge druge znamenitosti koje svjedoče o bogatoj prošlosti.

Slovenska plaža, udaljena svega 15 minuta hoda od hotela Sofija, pruža idealno mjesto za uživanje u suncu i moru. Ova prelijepa plaža okružena je šetalištem s brojnim restoranima, kafićima i prodavnicama, stvarajući živopisan ambijent koji privlači posjetioce iz cijelog svijeta.
Budva takođe nudi dinamičan noćni život s brojnim klubovima, barovima i restoranima gdje posjetioci mogu doživjeti pulsiranje crnogorskog ljetovališta. S bogatom gastronomskom scenom, kulturnim dešavanjima i prirodnim ljepotama, Budva je neodoljiva destinacija koja zadovoljava svačiji ukus.

Dobro došli na mjesto na kojem ćete pronaći apsolutno sve što je vašem odmoru potrebno!

REZERVIŠI

Ukoliko se odlučite za Hotel Sofija u blizini ćete imati priliku da istražite prelijepe plaže Crne Gore od kojih za vas po blizini i ljepoti izdvajamo sledeće tri:

Slovenska plaža

Ova predivna pješčana plaža smještena je na svega 15 minuta hoda od hotela Sofija. Slovenska plaža poznata je po mekanom pijesku i kristalno čistoj vodi Jadranskog mora. Posjetioci mogu uživati u suncu na udobnim ležaljkama ili istraživati obalu kroz raznovrsne vodene aktivnosti koje nude obližnji sportski centri.

Plaža Dukley

Na udaljenosti od 1,7 km od hotela, plaža Dukley predstavlja oazu mira i ljepote. Okružena zelenim brdima, ova plaža nudi impresivan pogled na obalu i more. Miran ambijent čini je savršenim mjestom za opuštanje, a posjetioci mogu istraživati obližnje restorane i barove uz obalu.

Plaža Bečići

Nalazi se na 2,7 km od hotela Sofija, plaža Bečići spada među najljepše plaže Crnogorskog primorja. Sa dugačkim pješčanim obalama i tirkiznim morem, Bečići privlače posjetioce željne sunca i mora. Ova plaža takođe nudi raznovrsne vodene aktivnosti i obilje mjesta za opuštanje.